All about Asian Cinema and more
 
HomePortalRegisterLog in

Share | 
 

 Laatste film die je gezien hebt

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
BuzzzFuzzz
AmaZia Fan
avatar

Posts : 223
Join date : 2010-05-07
Location : Lelystad

PostSubject: Laatste film die je gezien hebt   Mon May 24, 2010 1:54 am

First topic message reminder :

Welke Non asian film heb jij gezien voor laatste

Ik heb Gamer gezien
Deze film vond ik echt zo goed
zat echt te gekke actie in alleen wel weer voorspelbaar verhaal maar wel in een goed verzonnen setting

_________________
Back to top Go down

AuthorMessage
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Thu Oct 07, 2010 9:45 pm

300 gezien en beoordeeld met een 8. Deze verfilming van een epos door Frank Miller (Sin City) spat van het scherm af met het bloed, de donder en de vrees van de felle visuele stijl van het boek, getrouw weergegeven in een intense mix van actie en computeranimatie. De film vertelt het verhaal van de slag bij Thermopylae en de titanenstrijd op leven en dood die koning Leonidas en 300 spartanen leverden tegen Xerxes en zijn enorme Persische leger. Beleef de geschiedenis op het scherpst van de snede en geniet van deze bijzondere film.... Nou nou, zo'n bijzondere film vond ik het nou ook weer niet, maar heb wel genoten van de machtige veldslagen, gave monsters en grappig verzonnen demonenlegers. De computeranimaties waren oke maar niet super en het verhaal is eigenlijk wat slapjes te noemen. Ach, gewoon een lekkere historische slasher die ik zeker nog een keertje ga zien.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Zeitgeist
Forum Monkey
avatar

Snake
Posts : 342
Join date : 2010-05-06
Age : 41
Location : Earth

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 09, 2010 4:24 am

Ed Wood


Verhaal:
De film vertelt het leven van de legendarische "slechtste regisseur ooit" - Edward D. Wood Jr. De film concentreert zich op de jaren '50, toen Wood films maakte als "Glen or Glenda", "Bride of the Monster" en "Plan 9 From Outer Space". De film vertelt over zijn travestie en zijn vriendschap met de oude horrorster Bela Lugosi.

Trailer:


Waardering:
Dit is zonder twijfel de beste Tim Burton film (op de voet gevolgd door Batman en Batman Returns).
Ook al hou je niet van cultfilms, deze film vertelt op uiterst charmante wijze de 'hoogtijdagen' van 1 van de meest legendarisch slechte regisseurs in Hollywood.

Sowieso is dit 1 van de beste films ooit over de film business.
Ik kan misschien gaan blaten over hoe geweldig de cast (Martin Landau, Johnny Depp, Bill Murray, Patricia Arquette) is en hoe tof het er allemaal uit ziet, maar dit is echt een film die je moet gaan zien om hem te begrijpen.
Dit is buiten een film over Ed Wood vooral een film over de liefde voor film.

En als je na het zien van de film geïnteresseerd bent geraakt in Ed Wood probeer Glen Or Glenda en Plan 9 From Outer Space.

Back to top Go down
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 09, 2010 6:56 pm

LA HORDE gezien en beoordeeld met een 9. Op de begrafenis van een Franse politieman zweren vier collega's wraak op een Nigeriaanse bende-leider. 'Vanavond komen we om een bloedbad aan te richten!', fokken ze elkaar op terwijl ze de bovenste etage van het flatgebouw betreden. Maar zodra ze de deur intrappen blijkt dat ze hun kolkende adrenaline nog heel hard nodig zullen hebben die avond. Want wat begon als een bikkelharde persoonlijke wraakneming, eindigt in de totale ondergang van de wereld en een enorme horde razend agressieve zombies...Wat George A. Romero, Lucio Fulci en recentelijk Danny Boyle (28 Days Later, 28 Weeks Later) kunnen, kunnen wij ook moeten de Franse regisseurs Yannick Dahan en Benjamin Rocher gedacht hebben. My god, ik zat vanaf de openingscenes al op het puntje van mijn stoel van de spanning, en toen de hel losbrak met de plotselinge aanval van zombies kon niks meer stuk aan dit splatterfestijn. De ouwe Vietnam veteraan brengt de komische noot, en leeft zich geweldig uit op de zombies.Geweldige razendsnelle zombiefilm die ik nu tot mijn favorieten beschouw. Ik begin eigenlijk meer en meer fan te worden van de Franse cinema (Martyrs vond ik al klasse) en dit is gewoon een parel voor de liefhebbers. EEN KRAKER VAN JEWELSTE.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Fri Oct 15, 2010 7:38 pm

THE EXORCISM OF EMILY ROSE gezien en beoordeeld met een 9. Emily Rose verlaat het platteland om aan de universiteit te gaan studeren. Op een avond is ze alleen in het studentenhuis en beleeft een angstwekkende hallucinatie en een blackout. Als haar aanvallen frequenter en heviger worden, besluit Emily een exorcism te laten uitvoeren door haar parochiepriester, pastoor Richard Moore. Als het meisje sterft tijdens haar exorcism, wordt de priester beschuldigd van doodslag door nalatigheid. De advocate Erin Bruner aanvaardt pastoor Moore te verdedigen in ruil voor een partnerschap in haar advocatenkantoor. Naarmate het proces vordert, worden Erin's cynisme en atheisme op de proef gesteld door het onwrikbare geloof van de priester en de angstaanjagende, onverklaarbare gebeurtenissen rond de zaak....De EXORCISM OF EMILY ROSE is gebasseerd op het waargebeurde verhaal van een 19-jarige studente die bezeten is door de duivel en sterft tijdens een exorcism. In een uiterst zeldzame uitspraak erkende de katholieke kerk in 1976 officieel dat het meisje door de duivel bezeten was...Ik heb deze nu voor de tweede keer gezien en vond het weer een schitterende boeiende filmervaring. De mix van rechtbank / horrorfilm is geweldig gecombineerd met nagelbijtende getuigenisverklaringen en de uiteindelijke gebeurtenissen rond Emily die uiteraard veel overeenkomsten vertonen met het andere meesterwerk THE EXORCIST met Linda Blair, alleen deze is net even wat realistischer dan de beroemde voorganger, maar op sommige momenten net zo schokkend. AANRADER.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Choon
Forum Monkey
avatar

Pig
Posts : 301
Join date : 2010-05-04
Age : 35

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Fri Oct 15, 2010 10:03 pm

The Day After Tomorrow
erg mooi
Back to top Go down
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 16, 2010 12:16 pm

Eergisteren THE SKELETON KEY gezien en beoordeeld met een 8.5. Deze intense bovennatuurlijke thriller met een ijzingwekkende wending is van de auteur van 'The Ring'. Caroline (Kate Hudson) is een jonge verpleegster die wordt ingehuurd om voor de ziekelijke echtgenoot van een oude vrouw te zorgen in hun vervallen plantagehuis net buiten New Orleans. Caroline raakt al gauw in de ban van hun mysterieuze en geheimzinnige gedrag en gaat op onderzoek in het huis, waarbij ze gebruik maakt van een loper om alle deuren te openen. Maar het dodelijke en angstaanjagende geheim op zolder had ze maar beter nooit kunnen ontdekken....Prima thriller met de dochter van GOLDIE HAWN in de hoofdrol. Spannend van begin tot einde met een plotselinge ommekeer die je nooit zou verwachten. Ook JOHN HURT speelt een perfecte rol als de zieke echtgenoot, alhoewel hij weinig tot geen tekst heeft, maar zijn gezichtsuitdrukkingen spreken boekdelen. GOED._________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 16, 2010 5:44 pm

INGLORIOUS BASTERDS gezien en beoordeeld met een 9. Tijdens de Duitse bezetting van Frankrijk is Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) er getuige van hoe haar familie door Nazi-Kolonel Hans Landa (Christoph Waltz) wordt geexecuteerd. Shosanna zelf kan ternauwernood ontsnappen en vlucht naar Parijs waar ze zichzelf een nieuwe identiteit aanmeet als operateur in haar eigen bioscoop...Elders in Europa brengt Luitenant Aldo Raine (Brad Pitt) een groepje Joods-Amerikaanse soldaten op de been voor het plegen van vliegensvlugge, schokkende wraakacties. Later bundelen Raines ''Basterds''- een koosnaampje van hun vijanden - hun krachten met de Duitse actrice en undercoveragente Bridget von Hammersmark (Diane Kruger). Hun missie: de kopstukken van het Derde Rijk uitschakelen...In INGLORIOUS BASTERDS, een meeslepende ode aan de oorlogsfilm, mengt QUENTIN TARANTINO op zijn eigengereide manier pulp met propaganda, realiteit met fictie en geschiedenis met legendes...Geweldige Tarantino film met alle ingredienten die in een Tarantino aanwezig horen te zijn. Hij wilde altijd al een oorlogsfilm maken en is met deze geslaagd op alle fronten. Superspannende nagelbijtende momenten, vette shootings, prachtige nazi kostumering (het is maar wat je prachtig vind), kleur, camerawerk en hier en daar een hilarisch moment zoals Brad Pitt die met een soort DON CORLEONE kop Italiaans probeert te lullen. TOOOOOPPPP film.
_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 16, 2010 10:53 pm

KOYAANISQATSI gezien en beoordeeld met een 9. Bereid je voor op een wel heel opmerkelijke film, een filmtechnisch meesterwerk zo bijzonder, dat het de zintuigen streelt, de geest stimuleert en eigenlijk ''de mogelijkheden van film maken een nieuwe definitie geeft''...De bekende regisseur Godfrey Reggio, de vernieuwde filmmaker Ron Fricke en de Golden Globe winnende componist Philip Glass hebben een fascinerende film gemaakt zo rijk aan schoonheid en detail, dat telkens wanneer je deze weer bekijkt, het een compleet nieuwe en andere film wordt...Uniek, diepzinnig, fascinerend en toch provocerend...KOYAANISQATSI contrasteert de serene schoonheid van de natuur met het waanzinnige gedreun van de hedendaagse, verstedelijke samenleving. Adembenemende beelden worden verenigd met constant aanwezige indringende Award winnende filmmuziek van Philip Glass. Het is origineel en fascinerend - een van de meest schitterende films aller tijden...Om het nog maar even samen te vatten...NATURE, INDUSTRIAL, DESERTS, WATERFALLS, CITY'S, TRAFFIC, OCEANS, SHOPPINGMALLS, TRAINSTATIONS, PEOPLES, CLOUDS, NEIGHBORHOODS, POOR, RICH, BLACK AND WHITE, alles schiet voorbij in zowel versnelde als vertraagde beelden en dit is een trip die je niet snel vergeet en keer op keer wilt zien, de schitterende muziek van Philip Glass maakt de hele docu, zonder tekst gruwelijk mooi af. De opvolger POWAQQATSI zit ook nog in de doos maar die ga ik morgen beleven.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Choon
Forum Monkey
avatar

Pig
Posts : 301
Join date : 2010-05-04
Age : 35

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sun Oct 17, 2010 1:16 pm

Bubble Boy

erg grappig Very Happy
Back to top Go down
Zeitgeist
Forum Monkey
avatar

Snake
Posts : 342
Join date : 2010-05-06
Age : 41
Location : Earth

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sun Oct 17, 2010 8:04 pm

The Wicker Man - Director's Cut


Verhaal:
Een christelijke politie-inspecteur onderzoekt de verdwijning van een twaalfjarig meisje. Hij reist daarvoor naar een Schots eilandje, waar de bewoners niet veel interesse blijken te hebben in de verdwijning. Na verloop van tijd blijkt dat de bewoners er een nogal aparte levensinstelling op na houden, waaronder extreme natuurverering, vrije sex en paganisme. Dit alles onder het toeziend oog van de excentrieke Lord Summerisle.

Trailer:


Waardering:
Hoe vaker ik hem zie hoe beter ik hem vind. Sinister filmpje.
Typisch Brits in sfeer, dus niet zo bombastsch als amerikaanse horror/thriller maar sober. Echter nooit saai vanwege de eccentrieke bewoners van SummerIsle en de toepasselijke folk liedjes.

Goed acteer werk alom met name door Edward Woodward als Sgt. Howie en Christopher Lee als Lord Summerisle.

Sinister filmpje.

En Britt Ekland is lekker Smile


Back to top Go down
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Thu Oct 21, 2010 9:43 pm

POWAQQUATSI gezien en beoordeeld met een 9.5. Wereldwijd bejubeld door publiek en critici als ''fascinerend'', is de tweede film uit de apocalyptische ''QUATSI'' trilogy van schrijver/regisseur Godfrey Reggio, eenvoudigweg een van de meest indrukwekkende visuele en auditieve spektakels ooit gemaakt. De combinatie van verbluffend mooi camerawerk met de verfijnde muziek van de Award winnende componist Philip Glass, POWAQQUATSI tot een adembenemende belevenis die op vele vlakken zijn uitwerking niet mist...emotioneel, spiritueel, intellectueel en esthetisch. Schaamteloosheid, obsessie en epos staan in deze bijzondere film in de juiste verhouding en deze film stelt alles ter discussie wat wij denken te weten over de verstedelijke samenleving. Door het mixen van beelden van oude culturen met die van het moderne leven, geeft POWAQQUATSI een meesterlijk portret van de menselijke ontwikkeling. Het is een film die zowel de ziel als de geest bezighoudt. Een boeiende belevenis!. Vond deze eigenlijk nog indrukwekkender dan de eerste film omdat deze meer op de mensheid gericht is en ook in verschillende werelddelen gefilmd is. KLASSE.


THE ATTIC gezien en beoordeeld met een 6. Van de master of horror Mary Lambert komt het verhaal van een familie, die verhuist naar een nieuw huis. Hun leven wordt een grote nachtmerrie. Op een dag zit Emma alleen op zolder en wordt ze aangevallen door haar tweelingzus. Emma ziet visioenen van haar dode tweelingzus en wordt steeds meer paranoia. Ze raakt er van overtuigd dat iemand of iets op haar jaagt. Ze moet het mysterie zelf oplossen, anders zal ze het huis nooit levend kunnen verlaten. In ieder geval, dat denkt ze....Eigenlijk meer een psychologische thriller dan een horrorfilm, maar helaas niet zo goed uitgevoerd in al zijn facetten. De enige die kwa acteerwerk goed uit de verf komt is Elisabeth Moss die de rol van Emma speelt, haar vader wordt gespeeld door B-acteur John Savage, die behoorlijke bekendheid geniet. Niet echt een beroerde film, maar had veel beter gekunt.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Zeitgeist
Forum Monkey
avatar

Snake
Posts : 342
Join date : 2010-05-06
Age : 41
Location : Earth

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Thu Oct 21, 2010 11:09 pm

Mega Piranha


Verhaal:
Een groep gemuteerde en zeer dodelijke piranha's weet te ontsnappen uit de Orinoco (Venezuela). De moordlustige en zeer hongerige vissen vreten langzaam maar zeker hun weg naar Florida, waar niemand meer veilig is.

Trailer:


Waardering:
"I figured it out! It wasn't an explosion, it wasn't terrorists, it was giant piranha! Yes sir! Giant piranha"

lol!

Tja Piranha 3D werd gemaakt, dus The Asylum kon niet achterblijven door een slechte rip-off te maken ervan.
En ik me me rot gelachen.
Back to top Go down
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Fri Oct 22, 2010 9:36 am

Gisteravond THE HAUNTING IN CONNECTICUT gezien en beoordeeld met een 8. Sommige zaken kunnen niet worden verklaard. The Haunting in Connecticut vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde relaas van de familie Campbell die een oud huis koopt. In datzelfde huis woonde vroeger een begrafenisondernemer, wiens helderziende zoon Jonah boodschappen van overledenen en demonen overbracht. Na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen komen de Campbells tot de schokkende ontdekking dat de geest van Jonah nog steeds rondwaart, vastberaden om duistere krachten los te laten op de nieuwe bewoners....Eindelijk es een keer een goeie ''Haunted Houses'' film. Veel scary schrikmomenten en zelfs wat ''Gore'' vullen deze goeie horrorfilm. Laat ik dat waargebeurde maar met een korreltje zout nemen, het zal vast gebasseerd zijn op bepaalde gebeurtenissen die plaatsgevonden hebben in dat huis. GOED.
_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Fri Oct 22, 2010 5:18 pm

DO THE RIGHT THING gezien en beoordeeld met een 9. Het is de warmste dag van het jaar in Stuyvesant Avenue, Brooklyn, New York. Gedurende één dag volgen we de bewoners van deze straat, een ietwat oncomfortabele mix van Italiaans Amerikanen en vooral veel zwarten, die schijnbaar over de loop der tijd geleerd hebben om met elkaar te leven. De voornaamste actie concentreert zich rond Sal’s Famous Pizzeria, uitgebaat door Sal zelve (Danny Aiello), een man die er trots in schept dat de buurtbewoners opgroeien op zijn pizza’s en die z’n Italiaans temperament doorgaans weet te beheersen om met iedereen op te schieten. Mookie (Spike Lee zelf) werkt als zijn loopjongen –hij heeft in principe geen kwaad in de zin, maar hij is wel zo lui dat hij er anderhalf uur over doet om een pizza te bezorgen. Buggin Out (Giancarlo Esposito) is een zelfverklaarde rebel die van de wereld een betere plek wil maken door Sal te verplichten om foto’s van zwarten aan z’n ‘Wall of Fame’ te hangen – wanneer Sal weigert, organiseert Buggin Out ter plekke een boycott tegen de pizzeria, waar niemand zich iets van aantrekt. Da Mayor (Ossie Davis) is een plaatselijke dronkaard die ondanks z’n benevelde geest zowat de enige is die van begin tot eind weet wat hij moet doen – the right thing, namelijk. En Radio Raheem (Bill Nun) is een fors gebouwde jongere die de hele dag met z’n ghetto blaster over straat loopt en verder geen enkele ambitie lijkt te hebben behalve de luidste stereo van het westelijk halfrond te bezitten.....Gek, het is al heel lang geleden dat ik deze film (meerdere) keren gezien heb, en plots zat ie in m'n gedachten, dus heb hem maar even online gehuurd. Damn, het is nog steeds een geweldig stukje cinema, een meesterwerk van SPIKE LEE en al die personages was een feest om terug te zien met ''Radio Raheem'', ''Mookie'', ''The Mayor'', ''Sal, Pino en Vito'', en ''Buggin Out''. De sfeer was weer goed voelbaar en je voelt naarmate de film vordert de spanning in de lucht hangen, totdat de bom barst. Ook de muziek van Public Enemy past precies in het plaatje. KLASSE FILM .


DE MOOISTE SCENE UIT DE FILM

_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Fri Oct 22, 2010 9:46 pm

1968 TUNNEL RATS gezien en beoordeeld met een 2. Vietnam: Een Amerikaans peloton baant zich een weg door de jungle in het CU CHI district. Het is een gevaarlijke missie: vijandelijke troepen hebben de griezelige eigenschap om uit het niets te voorschijn te komen en vervolgens weer te verdwijnen. Al snel ontdekken de Amerikanen het geheime wapen van de Vietcong: een ondergronds gangenstelsel, waardoor de Vietnamezen zich ongezien door de jungle kunnen begeven. De Amerikanen besluiten de vijand op hun eigen terrein aan te vallen en duiken de tunnels in. Dat blijkt een kolossale fout: de gangen zitten vol boobytraps en zijn zo lang en uitgestrekt dat de Amerikanen al snel verdwalen in een benauwend labyrint, waarin de strijd zich op een gruwelijke wijze voortzet...Bad, bad, bad, echt een van de slechtste Vietnamfilms die ik gezien heb. Nietszeggende karakters, een scenario wat aan alle kanten rammelt, een compleet onsamenhangend verhaal en het einde was helemaal dramatisch slecht. Ik heb nog niet veel gezien van regisseur Uwe Boll, maar denk dat ik het hierbij maar laat. Rukfilm.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
DonMatta
Forum Monkey
avatar

Rat
Posts : 267
Join date : 2010-05-04
Age : 33
Location : The Netherlands

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 23, 2010 12:37 am

Do The Right Thing is naar mijn mening de beste Spike Lee film na Jungle Fever. Ook al een hele tijd dat ik em gezien heb. Binnenkort eens kijken.

LOL en dan die tweede film. 1968 Tunnel Rats. Een heel verschil. Is het niet zo dat al die films van Uwe Bol gewoon pulp achtig zijn? Overal waar ik lees vind iedereen zijn films slecht. Gewoon zo slecht, dat hij eigenlijk toch weer goed is. lol
Misschien is het wel z'n bedoeling.
Back to top Go down
Zeitgeist
Forum Monkey
avatar

Snake
Posts : 342
Join date : 2010-05-06
Age : 41
Location : Earth

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 23, 2010 3:19 am

DonMatta wrote:
Do The Right Thing is naar mijn mening de beste Spike Lee film na Jungle Fever. Ook al een hele tijd dat ik em gezien heb. Binnenkort eens kijken.

LOL en dan die tweede film. 1968 Tunnel Rats. Een heel verschil. Is het niet zo dat al die films van Uwe Bol gewoon pulp achtig zijn? Overal waar ik lees vind iedereen zijn films slecht. Gewoon zo slecht, dat hij eigenlijk toch weer goed is. lol
Misschien is het wel z'n bedoeling.

Hij is gewoon een slecht regisseur. Al zijn Postal en vooral Rampage wel leuk. Rampage was zelfs erg bruut.
Back to top Go down
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 23, 2010 9:30 am

Zeitgeist wrote:
DonMatta wrote:
Do The Right Thing is naar mijn mening de beste Spike Lee film na Jungle Fever. Ook al een hele tijd dat ik em gezien heb. Binnenkort eens kijken.

LOL en dan die tweede film. 1968 Tunnel Rats. Een heel verschil. Is het niet zo dat al die films van Uwe Bol gewoon pulp achtig zijn? Overal waar ik lees vind iedereen zijn films slecht. Gewoon zo slecht, dat hij eigenlijk toch weer goed is. lol
Misschien is het wel z'n bedoeling.

Hij is gewoon een slecht regisseur. Al zijn Postal en vooral Rampage wel leuk. Rampage was zelfs erg bruut.

Moet wel zeggen dat er niet slecht geacteerd wordt, maar Jezus, de film was afgelopen en ik wist eigenlijk niet waar ik nou precies naar gekeken had, komt ook omdat er helemaal geen hoofdpersonen in voorkomen dus ik wist helemaal niet wie nou wie was.

_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 23, 2010 8:58 pm

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST gezien en beoordeeld met een 9.9. De trouwplannen van Will Turner en Elisabeth Swann worden afgeblazen als kapitein Jack Sparrow weer verschijnt, gevangen in een nieuw verstikkend web van bovennatuurlijke intriges. Jack is zijn eigen ziel verschuldigd aan de legendarische Davy Jones, Kapitein van het spookschip ''Flying Dutchmen'' en heerser van de diepten van de oceaan. Tenzij de altijd slimme Jack een manier bedenkt om aan Davy Jones te ontkomen, zal hij in het hiernamaals voor eeuwig gedoemd zijn hem te dienen. Opnieuw worden Will en Elisabeth meegesleept in Jack's rampspoed, en raken ze slaags met zeemonsters, kannibalen, spookpiraten en een zigeunerkoningin. Zelfs de geheimzinnige vader van Will, ''Bootstrap Bill'' die lang geleden verdween, verschijnt weer ten tonele. Ondertussen zet de sinistere piratenjager Lord Cutler Beckett van de East India Trading Company zijn zinnen op het terugvinden van de fabelachtige ''Dead Man's Chest''. Dit is een kist met het kloppende hart van niemand minder dan Davy Jones. Degene die de kist bezit heeft de macht over Davy Jones, en kan daarmee alle ''Pirates of The Caribbean'' voorgoed verslaan!....Hemeltjelief, wat een geweldige deel twee is dit, en heb genoten van het begin tot het eind. De settings, aankleding, special effects, camerawerk, de cast, creaturen, alles is fantastisch aan dit avonturenenepos van de Walt Disney Studio's met een uitmuntende Johnny Depp en een even zo goede Orlando Bloom. En Davy Jones! een van de geweldigste monsterfiguren uit de filmgeschiedenis inclusief dat schitterende creepy schip waar hij aan het roer staat. Hup, op naar het derde deel ''AT WORLD'S END'' die ik morgen ga kijken :crazy: The Pirates Trilogy heeft er een nieuwe fan bij.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sun Oct 24, 2010 5:46 pm

PIRATES OF THE CARIBBEAN : AT WORLD'S END gezien en beoordeeld met een 9. Kapitein Jacj Sparrow, de geestige en sluwe charmeur van een piraat, zit juist op het moment dat hij het meest nodig is, gevangen in een zee van zand in De Kist van Davy Jones. Will Turner, Elisabeth Swann en Kapitein Barbossa verenigen zich in een wanhopige zoektocht om hem te vinden en te redden. Kapitein Jack is de laatste van de negen Piratenleiders van het Broederschap van Piraten die zich samen sterk moeten maken om de levensstijl van de vrijheidslievende Piraten te kunnen behouden. Van het exotische Singapore tot het einde van de wereld en nog verder, van Shipwreck Island tot een inmense strijd. Dit avontuur staat bol van de grensverleggende actie, oneerbiedige humor en mythes en magie op zee. Alles heeft geleid tot dit duizelingwekkende, wilde, roekeloze avontuur in het laatste hoofdstuk van de Pirates Of The Caribbean-trilogy....Dus geen laatste deel, want komende zomer gaat het vierde Pirates deel ''On Stranger Tides'' in premiere. In dit vierde deel geen Orlando Bloom en Keira Knightly meer en de regie is dit keer in handen van Rob Marshall. Verder zijn aan de cast toegevoegd, Penelope Cruz, Ian (Deadwood) McShane als Captain Blackbeard en Keith Richards mag ook nog komen opdraven als Captain Teague. Ben zeer benieuwd naar dit vierde deel....Leuk in At World's End is dat een van mijn favoriete Cantonese acteurs ''Chow Yun Fat'' ook een rol heeft als Piratenkapitein.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Thu Oct 28, 2010 8:43 pm

100 FEET gezien en beoordeeld met een 7.5. Nadat Marnie Watson haar aggressieve echtgenoot uit zelfverdediging heeft vermoord, wordt ze door de rechter onder huisarrest geplaatst. Een electronische enkelband zorgt ervoor dat ze haar huis niet kan verlaten. Gevangen in haar eigen huis ontdekt Marnie al snel dat de geest van haar gewelddadige echtgenoot nog steeds rondwaart, belust op wraak. Bij leven mishandelde hij Marnie al, maar dat was niks vergeleken bij de terreurcampagne die hij voert vanuit de dood. Kan Marnie hem een tweede keer verslaan....Leuke spannende horrorfilm met de Nederlandse actrice Famke Janssen. Zitten goeie schrikmomenten in, maar de SE's zijn allemaal wat minder met uitzondering van de moordpartij op haar jonge lover die er wel gaaf uitzag. Geen horrortopper, maar gewoon een standaard horrorfilm die in ieder geval bij mij in goede aarde viel, en zat op een gegeven moment toch nagel te bijten.


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Fri Oct 29, 2010 9:28 pm

SORORITY ROW gezien en beoordeeld met een 3. Jessica, Claire, Cassidy, Ellie en Megan zijn vriendinnen en allen lid van een studentenvereniging op de universiteit. Na een mislukte studentengrap sterft een van de vriendinnen. In plaats van hun fout toe te geven en hun toekomst op het spel te zetten, kiezen de jonge vrouwen ervoor om het lichaam te verstoppen, en zweren ze er nooit meer met een woord over te reppen. Maar iemand weet wat er gebeurd is, en beslist dat de meiden zulllen boeten....Bad movie, in alle opzichten. Na alle Scream, I Know What You Did en nog meer aanverwante horrorpulp vond ik dit een gruwelijk slap aftreksel die je absoluut links moet laat liggen. Tja, mooie meiden, tieten en een leipe moordenaar in een cape, dat is alles wat je voorgeschoteld krijgt en meer niet. PRULLENBAK IN AUB. Morgen maar een paar niveaus hoger met O.A The Hurt Locker. Fijne Avond. Oh ja, Carrie (Star Wars) Fisher mag ook nog even komen opdraven, wat is die oud geworden zeg??


_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
DonMatta
Forum Monkey
avatar

Rat
Posts : 267
Join date : 2010-05-04
Age : 33
Location : The Netherlands

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 30, 2010 2:45 pm

Singha wrote:
Tja, mooie meiden, tieten en een leipe moordenaar in een cape, dat is alles wat je voorgeschoteld krijgt en meer niet.

Meer heeft men toch ook niet nodig. Wink
Back to top Go down
Singha
Anime Fan
avatar

Cat
Posts : 405
Join date : 2010-04-28
Age : 54
Location : Hillywood

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sat Oct 30, 2010 9:02 pm

AUTOMATON TRANSFUSION gezien en beoordeeld met een 4. Een mislukt militair experiment zorgt ervoor dat in het stadje Grover City de doden weer tot leven komen en op zoek gaan naar menselijk vlees. Een groepje tieners komt in het stadje terecht en ziet maar een uitweg om te ontsnappen aan al die vleesetende en levensgevaarlijke zombies waar ze zich tussen bevinden; keihard terugvechten dus!....Sjonge, ik begrijp niet dat ''Bloody Disgusting.com'' deze mislukte zombie film als ''One of The Best Zombie Films In Decades'' bestempelt, voor mij dus ''The Worst Zombie Film Off All Decades'', en daar is geen woord over gelogen. Geen verhaallijn, irritant camerawerk, slechte acteurs en een abrupt eind. ''TO BE CONTINUED krijg je in beeld, nou, als de regisseur hier een tweede deel van wil maken, zal ie toch echt beter zijn best mogen gaan doen, want dit leek nergens naar. Eigenlijk is de DVD cover en de reclametekst van BLOODY DISGUSTING een beetje misleidend, jammer allemaal.
_________________
www.twitchfilm.com
Back to top Go down
http://amazia.forumotion.com
DonMatta
Forum Monkey
avatar

Rat
Posts : 267
Join date : 2010-05-04
Age : 33
Location : The Netherlands

PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   Sun Oct 31, 2010 1:45 pmEen plaatsje in Maine werd dertig jaar geleden geteisterd door 'It'. Een groepje kinderen slaagde er destijds in 'It' te verslaan. Nu 'It' terugkeert, opnieuw in de vorm van de clown Pennywise, komen de jeugdvrienden weer bij elkaar om 'It' definitief te vernietigen. Maar 'It' is ditmaal voorbereid.

Wel toepasselijk dat deze op TV kwam i.v.m Halloween. En deze enge clown maakt me nog steeds bang LOL! Dat hij daar zo in dat riool zit en dat bootje van Georgie pakt.
Eerste deel van de film/mini-serie is duidelijk het betere deel. Met die volwassenen vond ik het simpelweg niet zo sterk. Ook het acteerwerk van enkele volwassenen vond ik gewoon slecht. Had gedacht dat de film wel wat gedateerd zou overkomen maar dat viel eigenlijk wel mee.
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Laatste film die je gezien hebt   

Back to top Go down
 
Laatste film die je gezien hebt
Back to top 
Page 5 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Crown Lynn on film...... 1949
» The 1943 Film (Claude Rains)
» Cannes Film Festival
» Film Canister Fuel Tank Update
» Quantic Dream's Short Film: Kara.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
AmaZia :: Forum :: Overige films-
Jump to: